sollia

Ledige stillinger

På leit etter drømmejobben? Her finner du den....

Stiftelsen Solliakollektivet søker ny avdelingsleder på Sollia fra 1.12. 2017 

Solliakollektivet er Norges eldste behandlingskollektiv for rusmiddelavhengige. Vi driver 2 økologiske gårdsbruk på Sollia og Trogstad i tillegg til videreføringsavdeling på Raufoss. Stiftelsen har fast ytelsesavtale med Helse Sør Øst RHF om langtids behandling for 23 pasienter/elever. Vi er 27 ansatte, hvorav 20 er medlevere som har vår egen bolig på kollektivet. 

Som avdelingsleder får du arbeide med rusavhengige som ønsker å komme ut av misbruket. Du får være med og videreutvikle rusbehandling med vekt på levefellesskap, medbestemmelse, rusfrihet, aktiv fritid og arbeidstrening med økologisk landbruk, dyrehold, vedlikehold og husholdning. Du har personalansvar og varierte oppgaver på dagtid, kvelder og helger. Stillingen har medleverplikt med primærbolig på Sollia og 6 friuker i tillegg til ferie. Solliakollektivets ledergruppe består av daglig leder og avdelingsledere for Sollia, Trogstad og Raufoss. 

Kvalifikasjoner: Du har erfaring fra rusbehandling, relevant høyere helse-/sosialfag utdanning og er god på kommunikasjon og ledelse. Du er faglig engasjert, løsningsorientert, samarbeidsvillig, effektiv, raus, tydelig og trygg på deg selv med gode samarbeidsevner, datakunnskaper og bilsertifikat. Du er utviklingsorientert med god skriftlig og muntlig formidlingsevne. Personlig egnethet og realkompetanse vil bli vektlagt. Menn oppfordres til å søke. 

Vi tilbyr: • En spennende stilling med store utviklingsmuligheter • Fellesskapet som metode i medikamentfri rusbehandling • Gode lønnsbetingelser, friordning og pensjonsordning • Veiledning, faglig og personlig utvikling • Egen bolig i et mangfoldig levefellesskap og arbeidsmiljø 

Søknadsfrist 8.10.2017 

Søknad med CV, attester og referanser sendes daglig leder Ingunn Grande på e-post: ingunn@sollia.no. Les mer på; www.Sollia.no. Ta gjerne kontakt på m 95769509 t 61128702